Jongen Opticiens & Optometrie logo wit
Stap gezellig binnen in onze winkel!
Vragen? Neem dan contact met ons op.
Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09.00 – 18.00
Woensdag: 09.00 – 18.00
Donderdag: 09.00 – 20.00
Vrijdag: 09.00 – 18.00
Zaterdag: 09.00 – 17.00
Zondag: Gesloten

Volg ons ook op social media!
Beeldscherm brillenglazen - Jongen Opticiens & Optometrie
17479
page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-17479,eltd-core-1.1.2,audrey child-child-ver-1.0.1,audrey-ver-1.6,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-right,eltd-header-divided,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-slide-from-top,eltd-,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,wpb-js-composer js-comp-ver-7.2,vc_responsive
 

Beeldscherm brillenglazen

Het klinkt misschien gek, een bril voor op kantoor… Voldoet mijn normale bril dan niet?

Een beeldschermbril, ook wel kantoorbril genoemd, kan wel degelijk een groot verschil uitmaken. Zeker als u dagelijks langdurig achter een computerscherm doorbrengt, kan een bril die speciaal is afgestemd wel degelijk iets toevoegen! Onze ogen zijn namelijk niet gemaakt voor beeldschermen. Maar beeldscherm brillen wel!

Merkt u aan het einde van uw werkdag dat u last heeft van uw rug en/of nek? Dan heeft u waarschijnlijk net te lang in een verkeerde houding gezeten. Deze verkeerde houding wordt in onze ervaring heel vaak veroorzaakt doordat men meer moeite moet doen om op een beeldscherm goed te kunnen lezen met uw multifocale bril of leesbril.

Natuurlijk functioneert uw gewone bril nog steeds in de meeste werksituaties op kantoor, maar wel minder goed dan een beeldschermbril. U richt op kantoor namelijk uw blik vaak op de zogenaamde nabij- en tussenafstand. Enkelvoudige brillenglazen corrigeren dichtbij of veraf. Multifocale glazen dichtbij én veraf. Dit doen deze brillenglazen met een relatief klein deel van het brillenglas, waardoor u een vrij smal gezichtsveld heeft. Een beeldschermbril biedt juist op dit tussengebied een extra groot en scherp gezichtsveld, waardoor u het hele beeldscherm scherp kunt overzien zonder uzelf in allerlei oncomfortabele en ongezonde bochten te wringen. Resultaat: een ergonomisch gezonde werkhouding én meer kijkcomfort!

Herkent u zich in bovenstaande klachten en wilt u meer weten over multifocale brillenglazen?

Onze opticiens heten u van harte welkom met al uw vragen en opmerkingen.

Lees ook meer over:

ENKELVOUDIGE BRILLENGLAZEN

Multifocale Brillenglazen

MYOPIE MANAGEMENT