Jongen Opticiens & Optometrie logo wit
Stap gezellig binnen in onze winkel!
Vragen? Neem dan contact met ons op.
Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09.00 – 18.00
Woensdag: 09.00 – 18.00
Donderdag: 09.00 – 20.00
Vrijdag: 09.00 – 18.00
Zaterdag: 09.00 – 17.00
Zondag: Gesloten

Volg ons ook op social media!
Optometrie - Jongen Opticiens & Optometrie
17768
page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-17768,eltd-core-1.1.2,audrey child-child-ver-1.0.1,audrey-ver-1.6,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-right,eltd-header-divided,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-slide-from-top,eltd-,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,wpb-js-composer js-comp-ver-7.2,vc_responsive
 

Optometrie

Optometrie: Oogonderzoeken bij Jongen Opticiens & Optometrie

Bij Jongen Opticiens & Optometrie zijn uw ogen in goede handen. De wereld van optometrie kent voor de optometristen van Jongen Opticiens & Optometrie geen geheimen! Onze optometristen zijn lid van beroepsvereniging OVN en zijn ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.

We beschikken over de nieuwste en beste apparatuur, de meest actuele vakkennis en wij nemen altijd de tijd om u zo goed mogelijk te helpen. Bij ons kunt u dan ook terecht voor verschillende oogonderzoeken:

Oogmeting

Optometrisch Onderzoek

Droge ogen onderzoek

Blephex behandeling voor droge ogen

Fixatie Disparatie

IPL behandeling

Zoals u ziet kunt u bij ons terecht voor bijna al uw oogproblemen. Stap dus gerust binnen bij Jongen Opticiens & Optometrie voor een (preventief) oogonderzoek door de optometrist. Wij helpen u graag verder!

Wanneer en waarom een afspraak met de optometrist?

Een optometrist doet geheel andere dingen dan een opticien. Een opticien bepaalt de sterkte van uw brillenglazen en voorziet u van advies over brillenglazen en een passend montuur. Een optometrist helpt u wanneer u last heeft van uw ogen en kan deze grondig onderzoeken op oogziekten en afwijkingen.

Voor een optimale gezondheid van uw ogen is het belangrijk om regelmatig een optometrist te bezoeken, vooral wanneer u al last heeft van klachten of denkt dat er iets aan de hand is met uw ogen. Heeft u bijvoorbeeld last van branderige ogen? Of ziet u misschien vlekken? Hoe onschuldig uw klachten ook lijken, schroom niet en kom gerust langs zodat we u kunnen helpen. U heeft tenslotte maar één paar ogen en daar moet u zuinig op zijn!

Het team van Jongen Opticiens & Optometrie bestaat uit goed opgeleide en gediplomeerde vakmensen, waaronder opticiens en optometristen. Voor een afspraak bij onze optometrist heeft u geen verwijsbrief van uw huisarts nodig. Onze optometrist kan u waar nodig wel verder doorverwijzen naar een oogarts of een andere specialist.

Stap gerust binnen of maak een afspraak. Onze optometrist helpt u graag verder!

Oogonderzoek inplannen?

Plan dan direct online uw afspraak in!