Jongen Opticiens & Optometrie logo wit
Stap gezellig binnen in onze winkel!
Vragen? Neem dan contact met ons op.
Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09.00 – 18.00
Woensdag: 09.00 – 18.00
Donderdag: 09.00 – 20.00
Vrijdag: 09.00 – 18.00
Zaterdag: 09.00 – 17.00
Zondag: Gesloten

Volg ons ook op social media!
Lenzenvloeistof - Jongen Opticiens & Optometrie
17665
page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-17665,eltd-core-1.1.2,audrey child-child-ver-1.0.1,audrey-ver-1.6,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-right,eltd-header-divided,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-slide-from-top,eltd-,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,wpb-js-composer js-comp-ver-7.2,vc_responsive
 

Lenzenvloeistof

Lenzenvloeistoffen heeft u nodig om uw contactlenzen in te bewaren. Er bestaan verschillende soorten lenzenvloeistoffen, maar het belangrijkste aspect van lenzenvloeistof is dat er bacteriedodende stoffen in zitten. Met lenzenvloeistof houdt u uw lenzen schoon en voorkomt u ooginfecties.

Met de vele verschillende materialen die er beschikbaar zijn is de keuze van de juiste lenzenvloeistof van groot belang. Het comfortabel en verantwoord dragen van uw lenzen wordt bepaald door de combinatie van lens én vloeistof.

De contactlensspecialisten van Jongen Opticiens & Optometrie kunnen u exact vertellen welke lenzenvloeistof u nodig hebt voor uw type lenzen. Kom gauw langs voor meer advies!

Lenzen of lenzenvloeistof bestellen?

U bent al klant bij ons en u wilt opnieuw lenzen of lenzenvloeistof bestellen? Klik dan op de button om uw bestelling door te geven.

Bekijk ook:

Vormvaste of harde lenzen

Zachte lenzen

Daglenzen

Maandlenzen

Multifocale Lenzen

Nachtlenzen

Myopie Management