Jongen Opticiens & Optometrie logo wit
Stap gezellig binnen in onze winkel!
Vragen? Neem dan contact met ons op.
Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09.00 – 18.00
Woensdag: 09.00 – 18.00
Donderdag: 09.00 – 20.00
Vrijdag: 09.00 – 18.00
Zaterdag: 09.00 – 17.00
Zondag: Gesloten

Volg ons ook op social media!
Oogmeting - Jongen Opticiens & Optometrie
17788
page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-17788,eltd-core-1.1.2,audrey child-child-ver-1.0.1,audrey-ver-1.6,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-right,eltd-header-divided,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-slide-from-top,eltd-,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,wpb-js-composer js-comp-ver-7.2,vc_responsive,cookies-not-set
 

Oogmeting

Bij Jongen Opticiens & Optometrie wordt uw brilsterkte altijd gemeten door onze gediplomeerde vakmensen. En dat is niet overal het geval, want het beroep van opticien is namelijk helaas niet beschermd. Dit houdt in dat iedereen zich opticien mag noemen en dus uw ogen mag opmeten. Vakkennis en het werken met de nieuwste en meest geavanceerde apparatuur zijn twee van de belangrijkste pijlers van ons bedrijf en één van de vele redenen dat mensen klant bij ons worden én blijven.

Omdat wij enkel gediplomeerde opticiens en optometristen in dienst hebben, bent u bij Jongen Opticiens & Optometrie verzekerd van een deskundige oogmeting en advisering. Dit is ook de reden dat wij een oogmeting niet kosteloos doen.

De kosten voor een oogmeting bedragen €30 euro. Koopt u daarna ook uw bril bij ons, dan wordt dit bedrag meteen in mindering gebracht op uw aankoopprijs.

Afspraak voor een oogmeting maken?

Plan dan snel en gemakkelijk online uw afspraak in!

Bekijk ook:

Optometrisch Onderzoek

Droge ogen onderzoek

Blephex behandeling voor droge ogen

Fixatie Disparatie Onderzoek