Jongen Opticiens & Optometrie logo wit
Stap gezellig binnen in onze winkel!
Vragen? Neem dan contact met ons op.
Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09.00 – 18.00
Woensdag: 09.00 – 18.00
Donderdag: 09.00 – 20.00
Vrijdag: 09.00 – 18.00
Zaterdag: 09.00 – 17.00
Zondag: Gesloten

Volg ons ook op social media!
Ooglaserbehandeling - Jongen Opticiens & Optometrie
17743
page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-17743,eltd-core-1.1.2,audrey child-child-ver-1.0.1,audrey-ver-1.6,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-right,eltd-header-divided,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-slide-from-top,eltd-,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,wpb-js-composer js-comp-ver-7.2,vc_responsive
 

Ooglaserbehandeling

Bent u tussen de 20 en 50 jaar en wilt u opnieuw kraakhelder zicht, zonder dat u een bril of contactlenzen hoeft te dragen? Dit is mogelijk door middel van een ooglaserbehandeling. Ook voor ooglaserbehandelingen, inclusief het vooronderzoek en de nazorg, kunt u bij Jongen Opticiens & Optometristen terecht.

Betrouwbaar advies van onze optometrist

Onze optometristen zijn gespecialiseerd in refractieve chirurgie. Zij gaan graag met u in gesprek over uw wensen en persoonlijke situatie. Op basis hiervan geven zij u een eerlijk en objectief advies over wat voor u de mogelijkheden zijn op het gebied van oog laseren.

Omdat Jongen Opticiens & Optometrie alleen een behandeling garandeert als goede resultaten kunnen worden bereikt, geven onze optometristen het u ook eerlijk aan wanneer zij denken dat een ooglaserbehandeling niet de geschiktste oplossing voor u is. Zij gaan dan samen met u op zoek naar een beter passende oplossing.

Voorwaarden voor ooglasering

Onze ogen zijn een kostbaar bezit. Een ooglaserbehandeling is dan ook een spannende ingreep die vaak verschillende vragen en onzekerheden oproept. Ooglaserbehandeling is niet voor iedereen een geschikte oplossing en omdat Jongen Opticiens & Optometrie alleen de best mogelijke kijkoplossingen levert, werken wij volgens een aantal voorwaarden:

  1. Een ooglaserbehandeling heeft alleen zin bij een sterkte tot -8.00 en cilindersterktes tot -5.00. Bij grotere afwijkingen (tot -23.00 en +15.00) en cilindersterktes tot -7.50 kunnen implantlenzen worden aangebracht.
  2. Uw huidige oogsterkte is de laatste jaren stabiel gebleven.
  3. Omdat uw ogen volgroeid moeten zijn, is het belangrijk dat u 18 jaar of ouder bent.
  4. U beschikt over een goede gezondheid.

Tot slot is de ooglaserbehandeling niet geschikt voor zwangere vrouwen, mensen met een lui oog of een zicht van minder dan 50%. Ook voor mensen met oogontstekingen, netvliesaandoeningen, suikerziekte, staar, glaucoom en Sjögren is een ooglaserbehandeling niet mogelijk.

Indien blijkt dat uw ogen geschikt zijn voor een ooglasering, dan kunnen wij de gehele behandeling voor u regelen. Wij werken hiervoor samen met het Oogcentrum van dokter Colla in Tongeren.

Denkt u dat uw ogen geschikt zijn voor ooglasering en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan gerust langs bij Jongen Opticiens & Optometrie zodat we u er meer over kunnen vertellen!

Interesse?

Plan dan direct uw afspraak in voor meer informatie over ooglaserbehandelingen.