Jongen Opticiens & Optometrie logo wit
Stap gezellig binnen in onze winkel!
Vragen? Neem dan contact met ons op.
Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09.00 – 18.00
Woensdag: 09.00 – 18.00
Donderdag: 09.00 – 20.00
Vrijdag: 09.00 – 18.00
Zaterdag: 09.00 – 17.00
Zondag: Gesloten

Volg ons ook op social media!
Brillenglazen - Jongen Opticiens & Optometrie
17435
page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-17435,eltd-core-1.1.2,audrey child-child-ver-1.0.1,audrey-ver-1.6,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-right,eltd-header-divided,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-slide-from-top,eltd-,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,wpb-js-composer js-comp-ver-7.2,vc_responsive,cookies-set,cookies-accepted
 

Brillenglazen

Optimaal kijkcomfort met de juiste brillenglazen

Beter zien met het juiste advies van Jongen Opticiens & Optometrie

Een goede bril is niet alleen een mooie bril met een goede pasvorm. Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat u optimaal kunt zien met uw bril.

Daarom besteden wij extra aandacht aan het selecteren van de juiste brillenglazen voor uw kijkwensen. Welke brillenglazen u nodig heeft, is afhankelijk van de problemen die u ervaart tijdens het kijken.

Stap daarom gerust binnen bij Jongen Opticiens & Optometrie in Heerlen voor een oogmeting en deskundig advies!

Als u bij ons een bril aanschaft, heeft u de keuze uit verschillende brillenglazen. Zo bestaan er onder andere enkelvoudige brillenglazen, multifocale brillenglazen, kantoorglazen en brillenglazen voor tijdens het sporten. Wat uw situatie of wensen ook zijn, bij Jongen Opticiens & Optometrie bent u aan het juiste adres voor een deskundig advies.

HOYA  & Seiko brillenglazen

Jongen Opticiens & Optometrie staat garant voor klantvriendelijkheid, maar ook kwaliteit vinden wij ontzettend belangrijk.

Om onze klanten altijd de best mogelijke oogoplossingen te kunnen bieden, werken wij uitsluitend met brillenglazen van HOYA en Seiko. HOYA en Seiko bieden beide  brillenglazen van uitstekende kwaliteit en werken met de meest geavanceerde technologieën om te blijven innoveren, zodat u de kwaliteit krijgt die u verdient.

HOYA en Seiko blijven zich ontwikkelen op het gebied van glasontwerp, materialen en veredelingen. De brillenglazen worden gemaakt van dun, hoogwaardig materiaal en daarnaast kunt u ook nog kiezen tussen verschillende soorten coatings die uw kijkcomfort nóg meer kunnen vergroten.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden?

Bezoek dan snel onze winkel voor meer informatie en advies op maat.

Bekijk ook:

ENKELVOUDIGE BRILLENGLAZEN

MULTIFOCALE BRILLENGLAZEN

BEELDSCHERM BRILLENGLAZEN

MYOPIE MANAGEMENT

Waarom een oogmeting voor uw kind zo belangrijk is