Jongen Opticiens & Optometrie logo wit
Stap gezellig binnen in onze winkel!
Vragen? Neem dan contact met ons op.
Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09.00 – 18.00
Woensdag: 09.00 – 18.00
Donderdag: 09.00 – 20.00
Vrijdag: 09.00 – 18.00
Zaterdag: 09.00 – 17.00
Zondag: Gesloten

Volg ons ook op social media!
Brillen - Jongen Opticiens & Optometrie
17373
page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-17373,eltd-core-1.1.2,audrey child-child-ver-1.0.1,audrey-ver-1.6,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-right,eltd-header-divided,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-slide-from-top,eltd-,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,wpb-js-composer js-comp-ver-7.2,vc_responsive,cookies-set,cookies-accepted
 

Brillen

Dé perfecte bril voor u?

Die vindt u bij Jongen Opticiens & Optometrie!

Bij Jongen Opticiens & Optometrie zien wij het als onze taak om ervoor te zorgen dat u uw perfecte bril vindt. Geniet van een kopje koffie tijdens het ontdekken en passen en laat onze specialisten u voorzien van een deskundig advies op maat.

Hierbij letten we niet alleen op de kleur en vorm van uw nieuwe montuur, maar óók op de juiste maat en pasvorm, zodat u met de bril van uw dromen naar huis kunt gaan!

Bekijk ook:

KINDERBRILLEN

De coolste kinderbrillen voor uw kind

ZONNEBRILLEN

Genieten van de zon met optimaal beschermende zonnebrillen

BRILLENGLAZEN

Optimaal kijkcomfort met de juiste brillenglazen

CONTACTLENZEN

Voor iedereen de juiste contactlenzen op maat

Voor elk wat wils:

Onze collecties

Bent u op zoek naar een mooie nieuwe bril? Kom dan een kijkje nemen in onze winkel in Heerlen. Bij Jongen Opticiens & Optometrie vindt iedereen de bril waar hij of zij naar op zoek is.

Net zoals mensen heeft elk montuur een eigen karakter. De bril die u perfect zal staan, moet niet alleen passen bij de vorm van uw gezicht, maar moet ook aansluiten op uw persoonlijkheid, kledingstijl en levensstijl.

U kunt bij ons terecht voor de klassieke modellen, maar ook voor de meest trendy monturen van nu. Wij stellen met zorg onze collectie samen en voeren wisselende merken. Laat u verrassen door onze collecties!

Ontdek al onze merken

Laat u verrassen door onze collecties!