Jongen Opticiens & Optometrie logo wit
Stap gezellig binnen in onze winkel!
Vragen? Neem dan contact met ons op.
Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09.00 – 18.00
Woensdag: 09.00 – 18.00
Donderdag: 09.00 – 20.00
Vrijdag: 09.00 – 18.00
Zaterdag: 09.00 – 17.00
Zondag: Gesloten

Volg ons ook op social media!
Nachtlenzen - Jongen Opticiens & Optometrie
17652
page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-17652,eltd-core-1.1.2,audrey child-child-ver-1.0.1,audrey-ver-1.6,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-right,eltd-header-divided,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-slide-from-top,eltd-,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,wpb-js-composer js-comp-ver-7.2,vc_responsive,cookies-not-set
 

Nachtlenzen

Ervaart u het dragen van lenzen overdag als oncomfortabel? Dan zijn nachtlenzen misschien een uitkomst voor u. Doordat u ze draagt tijdens uw slaap, voelt u ze bijna niet.

Nachtlenzen zijn vormstabiele, zuurstof doorlatende lenzen die u alleen ’s nachts draagt. Tijdens uw slaap corrigeren nachtlenzen uw ogen, zodat u overdag scherp kunt zien zonder bril of contactlenzen. Nachtlenzen hebben een speciale vorm waarmee uw hoornvlies langzaam platter gemaakt wordt en waarmee de sterkte aangepast wordt.

Binnen één of twee weken is het al mogelijk om overdag scherp te zien, zonder contactlenzen of een bril te dragen. Het resultaat van correctie door de nachtlenzen is niet permanent. Door regelmatig uw nachtlenzen tijdens het slapen hun werk te laten doen, kunt u de correctie op peil houden om zo overdag zonder bril of contactlenzen scherp te kunnen zien.

Nachtlenzen zijn niet bij alle afwijkingen effectief. Zo kunt u nachtlenzen enkel dragen als u een min-sterkte heeft. Ook zitten er beperkingen aan de hoogte van de sterkte en de mogelijke cilinder.

Heeft u een min-sterkte en interesse in nachtlenzen? Maak dan een afspraak met één van onze contactlensspecialisten of kom langs in onze winkel voor een maatwerk advies.

Snel & gemakkelijk online uw lenzen bestellen?

U bent al klant bij ons en u wilt opnieuw lenzen bestellen? Klik dan op de button om uw bestelling door te geven.

Bekijk ook:

Vormvaste of harde lenzen

Zachte lenzen

Daglenzen

Maandlenzen

Multifocale lenzen

Myopie Management

Lenzenvloeistof