Jongen Opticiens & Optometrie logo wit
Stap gezellig binnen in onze winkel!
Vragen? Neem dan contact met ons op.
Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09.00 – 18.00
Woensdag: 09.00 – 18.00
Donderdag: 09.00 – 20.00
Vrijdag: 09.00 – 18.00
Zaterdag: 09.00 – 17.00
Zondag: Gesloten

Volg ons ook op social media!
Multifocale lenzen - Jongen Opticiens & Optometrie
17647
page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-17647,eltd-core-1.1.2,audrey child-child-ver-1.0.1,audrey-ver-1.6,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-right,eltd-header-divided,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-slide-from-top,eltd-,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,wpb-js-composer js-comp-ver-7.2,vc_responsive
 

Multifocale lenzen

U draagt waarschijnlijk contactlenzen omdat u niet graag een bril draagt. Maar ineens merkt u dat u ondanks de contactlenzen steeds meer moeite gaat krijgen met het lezen van berichten op uw telefoon… Om dan nu naast contactlenzen een leesbril te gaan dragen is dan natuurlijk geen ideale situatie. Precies voor dit probleem bestaan er sinds een aantal jaren multifocale lenzen. Multifocale lenzen zijn verkrijgbaar als vormvaste en zachte lenzen.

Multifocale lenzen ondersteunen uw zicht voor zowel dichtbij als veraf. Dit doen ze door verschillende sterktes in één lens te integreren. Dé oplossing voor mensen die niet zitten te wachten op een leesbril!

Multifocale lenzen zijn een product op maat met vele variaties en mogelijkheden. Laat uzelf daarom goed voorlichten door één van onze contactlensspecialisten. Wanneer u multifocale lenzen voor het eerst gaat gebruiken, zullen uw ogen én hersenen namelijk eerst moeten wennen! Wij zien bij onze klanten dat dit gemiddeld tot een week duurt voor men volledig gewend is aan multifocale lenzen.

Weet u al welke lenzen voor u geschikt zijn? Bezoek onze winkel in Heerlen voor meer informatie! Wij zien u graag komen!

Snel & gemakkelijk online uw lenzen bestellen?

U bent al klant bij ons en u wilt opnieuw lenzen bestellen? Klik dan op de button om uw bestelling door te geven.

Bekijk ook:

Vormvaste of harde lenzen

Zachte lenzen

Daglenzen

Nachtlenzen

Maandlenzen

Myopie Management

Lenzenvloeistof