Jongen Opticiens & Optometrie logo wit
Stap gezellig binnen in onze winkel!
Vragen? Neem dan contact met ons op.
Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09.00 – 18.00
Woensdag: 09.00 – 18.00
Donderdag: 09.00 – 20.00
Vrijdag: 09.00 – 18.00
Zaterdag: 09.00 – 17.00
Zondag: Gesloten

Volg ons ook op social media!
Oogzorg - Jongen Opticiens & Optometrie
17728
page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-17728,eltd-core-1.1.2,audrey child-child-ver-1.0.1,audrey-ver-1.6,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-right,eltd-header-divided,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-slide-from-top,eltd-,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,wpb-js-composer js-comp-ver-7.2,vc_responsive
 

Oogzorg

Uw ogen zijn een van uw waardevolste bezittingen.

Want net zoals goed horen, is het belangrijk dat u alles om u heen goed ziet om te kunnen werken, sporten, autorijden en natuurlijk om te kunnen genieten van de wereld om u heen.

De gezondheid van uw ogen gaat vaak ongemerkt zeer langzaam achteruit. Het is daarom belangrijk om met enige regelmaat een optometrist te bezoeken voor een oogonderzoek. Door uw ogen regelmatig te laten controleren kunnen eventuele afwijkingen zo vroeg mogelijk ontdekt worden. En door vroeg in te grijpen kunnen verergeringen van de afwijking worden voorkomen of afgeremd worden.

Optometrie: Oogonderzoeken bij Jongen Opticiens & Optometrie

Bij Jongen Opticiens & Optometrie zijn uw ogen in goede handen. De wereld van optometrie kent voor de optometristen van Jongen Opticiens & Optometrie geen geheimen! Onze optometristen zijn lid van beroepsvereniging OVN en zijn ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.

We beschikken over de nieuwste en beste apparatuur, de meest actuele vakkennis en wij nemen altijd de tijd om u zo goed mogelijk te helpen. Bij ons kunt u dan ook terecht voor verschillende oogonderzoeken:

Oogmeting
Optometrisch Onderzoek
Droge Ogen Onderzoek
Blephex behandeling voor droge ogen
Fixatie Disparatie Onderzoek
Meer over oogonderzoeken bij Jongen

Rijbewijskeuringen
bij Jongen Opticiens & Optometrie

Scherp zicht is altijd belangrijk, maar in het verkeer is dit cruciaal. Bent u door het CBR doorverwezen naar een oogarts voor een rijbewijskeuring? Dan kunt u hiervoor ook terecht bij de optometrist van Jongen Opticiens & Optometrie. Wij werken samen met oogkeuring.nl en hebben in tegenstelling tot veel oogartsen namelijk geen wachttijden waardoor we u dus snel van dienst kunnen zijn. Zodat u ook snel én veilig weer de weg op kunt!

Meer over rijbewijskeuringen bij Jongen

Ooglaserbehandeling

Bent u tussen de 20 en 50 jaar en wilt u opnieuw kraakhelder zicht, zonder dat u een bril of contactlenzen hoeft te dragen? Dit is mogelijk door middel van een ooglaserbehandeling. Ook voor ooglaserbehandelingen, inclusief het vooronderzoek en de nazorg, kunt u bij Jongen Opticiens & Optometristen terecht.

Meer over ooglaserbehandelingen bij Jongen

Maak direct een afspraak

Plan hier snel en gemakkelijk uw afspraak in met één van onze specialisten.