Jongen Opticiens & Optometrie logo wit
Stap gezellig binnen in onze winkel!
Vragen? Neem dan contact met ons op.
Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09.00 – 18.00
Woensdag: 09.00 – 18.00
Donderdag: 09.00 – 20.00
Vrijdag: 09.00 – 18.00
Zaterdag: 09.00 – 17.00
Zondag: Gesloten

Volg ons ook op social media!
Rijbewijskeuring - Jongen Opticiens & Optometrie
17737
page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-17737,eltd-core-1.1.2,audrey child-child-ver-1.0.1,audrey-ver-1.6,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-right,eltd-header-divided,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-slide-from-top,eltd-,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,wpb-js-composer js-comp-ver-7.2,vc_responsive
 

Rijbewijskeuring

Scherp zicht is altijd belangrijk, maar in het verkeer is dit cruciaal. Bent u door het CBR doorverwezen naar een oogarts voor een rijbewijskeuring? Dan kunt u hiervoor ook terecht bij de optometrist van Jongen Opticiens & Optometrie.
Wij werken samen met oogkeuring.nl en hebben in tegenstelling tot veel oogartsen namelijk geen wachttijden waardoor we u dus snel van dienst kunnen zijn. Zodat u ook snel én veilig weer de weg op kunt!

Rijbewijskeuringen bij Jongen Opticiens & Optometrie

Tijdens rijbewijskeuringen worden uw ogen volledig onderzocht. Dit houdt in dat het kan voorkomen dat uw ogen worden gedruppeld, waardoor u niet zelf naar huis kunt rijden. Houdt hier dus graag rekening mee bij het maken van een afspraak voor een rijbewijskeuring.

Alle gegevens van ons onderzoek worden direct naar de oogarts van oogkeuring.nl gestuurd. Daarom is het belangrijk dat u alle papieren van het CBR meeneemt naar uw afspraak. Uw onderzoek wordt dan binnen twee werkdagen gekeurd door de oogarts van oogkeuring.nl waarna deze een advies uitbrengt naar het CBR. Het CBR bepaalt aan de hand hiervan of uw rijbewijs verlengd kan worden. Deze uitslag wordt door het CBR zelf aan u teruggekoppeld.

De kosten voor een oogkeuring bedragen €114.

Moet u binnenkort uw rijbewijs verlengen en wilt u een afspraak maken voor een oogkeuring? Dat kan heel eenvoudig én snel bij Jongen Opticiens & Optometrie.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, of maak direct een afspraak. Onze optometrist verwelkomt u graag bij ons in Heerlen!

Rijbewijskeuring nodig?

Maak dan snel en gemakkelijk een afspraak via onze online agenda.