Jongen Opticiens & Optometrie logo wit
Stap gezellig binnen in onze winkel!
Vragen? Neem dan contact met ons op.
Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09.00 – 18.00
Woensdag: 09.00 – 18.00
Donderdag: 09.00 – 20.00
Vrijdag: 09.00 – 18.00
Zaterdag: 09.00 – 17.00
Zondag: Gesloten

Volg ons ook op social media!
Daglenzen - Jongen Opticiens & Optometrie
17636
page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-17636,eltd-core-1.1.2,audrey child-child-ver-1.0.1,audrey-ver-1.6,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-right,eltd-header-divided,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-slide-from-top,eltd-,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,wpb-js-composer js-comp-ver-7.2,vc_responsive
 

Daglenzen

De naam zegt het al: daglenzen zijn zachte contactlenzen waarvan u iedere dag een nieuw paar in doet. Een groot voordeel van elke dag een vers paar nieuwe lenzen is dat ze heel hygiënisch zijn. U hoeft ze nooit op te bergen, want aan het einde van de dag gooit u ze gewoon weg.

Heeft u een torische afwijking of een leesbril nodig? Ook dit kunt u met daglenzen corrigeren. Nog een pluspuntje: zachte lenzen wennen heel snel. Al snel draagt u daglenzen zonder dat u het door heeft.

Bent u geïnteresseerd in daglenzen? Dan bent u bij Jongen Opticiens & Optometrie Heerlen aan het juiste adres. Stap binnen in onze gezellige winkel voor een kop koffie en advies van onze contactlensspecialisten.

Snel & gemakkelijk online uw lenzen bestellen?

U bent al klant bij ons en u wilt opnieuw lenzen bestellen? Klik dan op de button om uw bestelling door te geven.

Bekijk ook:

Vormvaste of harde lenzen

Zachte lenzen

Nachtlenzen

Maandlenzen

Multifocale lenzen

Myopie Management

Lenzenvloeistof