Jongen Opticiens & Optometrie logo wit
Stap gezellig binnen in onze winkel!
Vragen? Neem dan contact met ons op.
Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09.00 – 18.00
Woensdag: 09.00 – 18.00
Donderdag: 09.00 – 20.00
Vrijdag: 09.00 – 18.00
Zaterdag: 09.00 – 17.00
Zondag: Gesloten

Volg ons ook op social media!
Contactlenzen - Jongen Opticiens & Optometrie
17598
page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-17598,eltd-core-1.1.2,audrey child-child-ver-1.0.1,audrey-ver-1.6,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-right,eltd-header-divided,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-slide-from-top,eltd-,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,wpb-js-composer js-comp-ver-7.2,vc_responsive,cookies-set,cookies-accepted
 

Contactlenzen

Voor iedereen de juiste contactlenzen op maat

Gericht en deskundig advies van onze contactlensspecialisten waar u op kunt vertrouwen

Contactlenzen zijn dé kijkoplossing voor mensen die niet graag een bril dragen. Omdat elk mens anders is, zijn er ook verschillende soorten contactlenzen verkrijgbaar. De juiste keuze in het soort contactlenzen is van verschillende factoren afhankelijk. De contactlensspecialisten van Jongen Opticiens & Optometrie nemen u graag mee in de verschillende mogelijkheden.

Om u van een deskundig maatwerk advies te kunnen voorzien, zullen onze contactlensspecialisten eerst een deskundig vooronderzoek uitvoeren, om te zien welk type lenzen voor u het meest geschikt zal zijn. Zo kunt u kiezen uit zachte lenzen, harde lenzen, daglenzen, maandlenzen en nachtlenzen.

Welk lenstype geschikt is voor u, is onder andere afhankelijk van de gezondheid van uw ogen, de kwaliteit van uw zicht en tot slot uw levensstijl. Iedereen heeft andere behoeften wanneer het gaat om het vinden van een passende kijkoplossing. Onze gediplomeerde contactlensspecialisten staan klaar om samen met u de juiste contactlenzen voor u te ontdekken.

Snel & gemakkelijk lenzen bestellen?

U bent al klant bij ons en u wilt opnieuw lenzen bestellen? Klik dan op de button om uw bestelling direct aan ons door te geven.

Contactlenzen uitproberen?

Wanneer u naar aanleiding van het vooronderzoek en het advies van onze contactlensspecialist een keuze heeft gemaakt, worden uw lenzen besteld of direct aan u meegegeven. Dan kunt u thuis op uw gemak uw nieuwe lenzen uitproberen en ons tijdens de volgende controle aangeven wat u ervan vindt. Indien nodig kunnen wij dan nog een aanpassing doen, zodat het resultaat voor u optimaal is.

Toch kan het soms voorkomen dat uw ogen de contactlenzen gewoon niet accepteren. In dit geval betaalt u slechts de vergoeding voor het werk van onze contactlensspecialist.

De kosten voor het aanpassen van contactlenzen bedragen:
  • Zachte lenzen: €75,00
  • Harde lenzen: €75,00
  • Nachtlenzen: €150,00
  • Oogzorg lenzen: €30,00
Bent u op zoek naar deskundig advies over contactlenzen? Of wilt u graag uitproberen of contactlenzen iets voor u zijn? Aarzel dan niet en stap gerust binnen bij Jongen Opticiens & Optometrie in Heerlen waar u altijd terecht kunt voor een oogoplossing op maat.

Lees ook meer over:

Vormvaste of harde contactlenzen

Zachte lenzen

Daglenzen

Maandlenzen

Nachtlenzen

Multifocale lenzen

Myopie Management

Lenzenvloeistof