Jongen Opticiens & Optometrie logo wit
Stap gezellig binnen in onze winkel!
Vragen? Neem dan contact met ons op.
Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09.00 – 18.00
Woensdag: 09.00 – 18.00
Donderdag: 09.00 – 20.00
Vrijdag: 09.00 – 18.00
Zaterdag: 09.00 – 17.00
Zondag: Gesloten

Volg ons ook op social media!
Zachte lenzen - Jongen Opticiens & Optometrie
17631
page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-17631,eltd-core-1.1.2,audrey child-child-ver-1.0.1,audrey-ver-1.6,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-right,eltd-header-divided,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-slide-from-top,eltd-,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,wpb-js-composer js-comp-ver-7.2,vc_responsive
 

Zachte lenzen

Zachte lenzen zijn de meest aangemeten lenzen van dit moment en hebben de afgelopen jaren veel ontwikkelingen doorgemaakt op het gebied van lensmateriaal, vorm en design. Het dragen van zachte lenzen went dan ook heel snel!

Zachte lenzen hebben een lage stofgevoeligheid en verschuiven zelden op het oog. Vanwege deze eigenschappen zijn zachte lenzen dus ook ideaal voor sportieve mensen met een actieve levensstijl.

Bij Jongen Opticiens & Optometrie hebben wij verschillende soorten zachte contactlenzen, zoals bijvoorbeeld daglenzen, maandlenzen, of multifocale lenzen.

Bent u benieuwd of zachte lenzen iets voor u zijn? Kom dan graag naar onze winkel in Heerlen voor een oogmeting en een maatwerk advies van één van onze contactlensspecialisten, of maak een afspraak!

Snel & gemakkelijk online uw lenzen bestellen?

U bent al klant bij ons en u wilt opnieuw lenzen bestellen? Klik dan op de button om uw bestelling door te geven.

Bekijk ook:

Vormvaste of harde lenzen

Daglenzen

Nachtlenzen

Maandlenzen

Multifocale lenzen

Myopie Management

Lenzenvloeistof