Jongen Opticiens & Optometrie logo wit
Stap gezellig binnen in onze winkel!
Vragen? Neem dan contact met ons op.
Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09.00 – 18.00
Woensdag: 09.00 – 18.00
Donderdag: 09.00 – 20.00
Vrijdag: 09.00 – 18.00
Zaterdag: 09.00 – 17.00
Zondag: Gesloten

Volg ons ook op social media!
Leesglazen - Jongen Opticiens & Optometrie
17471
page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-17471,eltd-core-1.1.2,audrey child-child-ver-1.0.1,audrey-ver-1.6,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-right,eltd-header-divided,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-slide-from-top,eltd-,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,wpb-js-composer js-comp-ver-7.2,vc_responsive,cookies-not-set
 

Leesglazen

Naarmate u ouder wordt, neemt de elasticiteit van uw ooglenzen langzaam af. Hierdoor kan uw oog moeilijker scherpstellen en kan het zijn dat u meer moeite krijgt met lezen. We noemen dit verschijnsel ‘Presbyopie’ of ‘ouderdomsverziendheid’. Hierbij kan de term ‘ouderdom’ wel heel breed opgevat worden, want u kunt al rond uw 40e last krijgen van Presbyopie.

Moet u uw telefoon op armlengte houden om berichten te kunnen lezen? Dan raden wij u aan om een oogmeting te laten doen, want dit is een bekend symptoom van Presbyopie. Maar geen reden tot paniek! Presbyopie is niet ernstig en gemakkelijk te verhelpen met de juiste leesbril op maat. Kom gerust langs bij onze winkel in Heerlen voor een oogmeting en het juiste advies over leesbrillen. Laat ons uw leesplezier vergroten!

Lees ook meer over:

ENKELVOUDIGE BRILLENGLAZEN

Multifocale Brillenglazen

BEELDSCHERM BRILLENGLAZEN

MYOPIE MANAGEMENT