Jongen Opticiens & Optometrie logo wit
Stap gezellig binnen in onze winkel!
Vragen? Neem dan contact met ons op.
Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09.00 – 18.00
Woensdag: 09.00 – 18.00
Donderdag: 09.00 – 20.00
Vrijdag: 09.00 – 18.00
Zaterdag: 09.00 – 17.00
Zondag: Gesloten

Volg ons ook op social media!
Anne & Valentin - Jongen Opticiens & Optometrie
250
portfolio-item-template-default,single,single-portfolio-item,postid-250,eltd-core-1.1.2,audrey child-child-ver-1.0.1,audrey-ver-1.6,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-right,eltd-header-divided,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-slide-from-top,eltd-,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,wpb-js-composer js-comp-ver-7.2,vc_responsive,cookies-not-set

Anne & Valentin

Anne & Valentin

Zo uniek als u zelf!

Eigenzinnig en uniek, met een tikkeltje retro: dát zijn Anne & Valentin brillen en zonnebrillen! De collectie is ontstaan uit de wens van de ontwerpers om te breken met de dagdagelijkse sleur en weer eens een frisse wind door de wereld van brillenmode te laten waaien. Vernieuwing in vorm en kleur. Voor mensen die zichzelf durven zijn!

Bent u een expressieve persoonlijkheid of bent u juist een introverte denker? De monturen in de Anne & Valentin collecties zijn er om uw identiteit te benadrukken. Anne & Valentin brillen en zonnebrillen spelen met geometrie, kleuren en materialen om een unieke bril te creëren die uw gezicht flatteert en uw identiteit benadrukt.

Hoe uniek bent u? Ontdek de Anne & Valentin collecties bij Jongen Opticiens & Optometrie en vindt uw perfecte bril of zonnebril, passend bij uw identiteit.

 

Terug naar onze Collectie