Jongen Opticiens & Optometrie logo wit
Stap gezellig binnen in onze winkel!
Vragen? Neem dan contact met ons op.
Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09.00 – 18.00
Woensdag: 09.00 – 18.00
Donderdag: 09.00 – 20.00
Vrijdag: 09.00 – 18.00
Zaterdag: 09.00 – 17.00
Zondag: Gesloten

Volg ons ook op social media!
CAZAL Eyewear - Jongen Opticiens & Optometrie
17520
portfolio-item-template-default,single,single-portfolio-item,postid-17520,eltd-core-1.1.2,audrey child-child-ver-1.0.1,audrey-ver-1.6,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-right,eltd-header-divided,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-slide-from-top,eltd-,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,wpb-js-composer js-comp-ver-7.2,vc_responsive

CAZAL Eyewear

CAZAL Eyewear

Trendsetters in brillenmode

In onze wereld zijn er trendsetters en trendvolgers. CAZAL Eyewear behoort met haar kleurrijke eyecatcher brillendesigns overduidelijk tot de eerste groep. Niemand vertelt hoe CAZAL Eyewear brillen en zonnebrillen eruit zouden moeten zien, want regels volgen kan iedereen! In plaats daarvan zoekt het merk steeds haar eigen unieke weg en juist dat maakt de monturen van CAZAL Eyewear zo trendy, maar tegelijkertijd altijd opvallend en exclusief.

 

CAZAL Eyewear heeft diverse collecties, waaronder ook een speciale vintage lijn. Van kleurrijke en opvallende monturen voor de paradijsvogels onder ons, tot subtiel en functioneel voor wie niet zo nodig op hoeft te vallen. Welke smaak u ook heeft, met de collecties van CAZAL Eyewear vindt elke modeliefhebber wel wat moois!

 

Nieuwsgierig naar CAZAL Eyewear? Bezoek dan snel onze winkel!

 

Terug naar onze Collectie