Jongen Opticiens & Optometrie logo wit
Stap gezellig binnen in onze winkel!
Vragen? Neem dan contact met ons op.
Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09.00 – 18.00
Woensdag: 09.00 – 18.00
Donderdag: 09.00 – 20.00
Vrijdag: 09.00 – 18.00
Zaterdag: 09.00 – 17.00
Zondag: Gesloten

Volg ons ook op social media!
Dita - Jongen Opticiens & Optometrie
17523
portfolio-item-template-default,single,single-portfolio-item,postid-17523,eltd-core-1.1.2,audrey child-child-ver-1.0.1,audrey-ver-1.6,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-right,eltd-header-divided,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-slide-from-top,eltd-,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,wpb-js-composer js-comp-ver-7.2,vc_responsive

Dita

Dita

Liefde voor onderscheidend design

Jeff Solorio en John Juniper zijn jeugdvrienden en de creatieve breinen achter het merk Dita. Met een grote voorliefde voor design hebben zij een brillencollectie ontworpen die geïnspireerd was op de jaren ’50-’80. Dit maakt de kwaliteit, pasvorm en uitstraling van de brillen en zonnebrillen van het merk Dita zeer onderscheidend. Bij dit merk gaat het dan ook om het design en in mindere mate om het merk, vandaar dat het Dita logo slechts zeer subtiel in de brillen is verwerkt. De ontwerpers vinden namelijk dat het montuur zelf de look maakt, en niet het merk op het montuur. U kiest dus voor Dita vanwege de prachtige brillendesigns en niet voor een trendy merkuiting!

 

Houdt u van stijlvolle kwaliteitsbrillen die voor zichzelf spreken? Bent u op zoek naar een bril of zonnebril met X-factor?

Bezoek dan onze winkel in Heerlen om de prachtige collectie handgemaakte Dita monturen te bekijken en te passen!

 

Terug naar onze Collectie