Jongen Opticiens & Optometrie logo wit
Stap gezellig binnen in onze winkel!
Vragen? Neem dan contact met ons op.
Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09.00 – 18.00
Woensdag: 09.00 – 18.00
Donderdag: 09.00 – 20.00
Vrijdag: 09.00 – 18.00
Zaterdag: 09.00 – 17.00
Zondag: Gesloten

Volg ons ook op social media!
Lindberg - Jongen Opticiens & Optometrie
17529
portfolio-item-template-default,single,single-portfolio-item,postid-17529,eltd-core-1.1.2,audrey child-child-ver-1.0.1,audrey-ver-1.6,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-right,eltd-header-divided,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-slide-from-top,eltd-,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,wpb-js-composer js-comp-ver-7.2,vc_responsive

Lindberg

Minimalisme op de meest luxe manier

Het motto van het merk Lindberg is: “als je iets doet, moet je het goed doen of anders niet”. Dit is terug te zien in de bekroonde designs die de bril terugbrengen tot de essentie. Klassieke elegante en goed doordachte eenvoud, in combinatie met innovatie, maatwerk en de beste kwaliteit leiden tot unieke, tijdloze en elegante monturen. Lindberg brillen zijn minimalistisch op de meest luxe en comfortabele manier. Ideaal dus voor mensen met klasse die een statement willen maken op een minimalistische manier.

 

Lindberg monturen worden gemaakt van waardevolle materialen, waaronder titanium, hoorn, goud en diamant, die allemaal op verantwoorde wijze worden gewonnen. Deze materialen worden vervolgens enkel op bestelling omgevormd en met de hand afgewerkt tot een unieke bril waarvan u zelf de designdetails en materialen kunt bepalen. Géén massaproductie dus, maar een unieke bril die straalt van klasse!

 

Bent u op zoek naar een bril die minimalisme combineert met luxe en comfort? Dan is Lindberg hét merk voor u! U bent van harte welkom in onze winkel waar onze opticiens u van een uitgebreid maatwerk advies kunnen voorzien.

 

Terug naar onze Collectie