Jongen Opticiens & Optometrie logo wit
Stap gezellig binnen in onze winkel!
Vragen? Neem dan contact met ons op.
Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09.00 – 18.00
Woensdag: 09.00 – 18.00
Donderdag: 09.00 – 20.00
Vrijdag: 09.00 – 18.00
Zaterdag: 09.00 – 17.00
Zondag: Gesloten

Volg ons ook op social media!
Liu Jo - Jongen Opticiens & Optometrie
17531
portfolio-item-template-default,single,single-portfolio-item,postid-17531,eltd-core-1.1.2,audrey child-child-ver-1.0.1,audrey-ver-1.6,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-right,eltd-header-divided,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-slide-from-top,eltd-,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,wpb-js-composer js-comp-ver-7.2,vc_responsive

Liu Jo

De liefde voor mooie dingen

Liu Jo klinkt verre van Italiaans, maar het verhaal achter dit merk is een verhaal van liefde. Liu Jo is een modemerk dat opgericht is door de broers Marco en Vannis Marchi. De bijnaam van Marco Marchi was Jo en Liu was de bijnaam die hij op zestienjarige leeftijd aan zijn eerste liefde Luisa had gegeven. Zo is de merknaam Liu Jo uit liefde ontstaan. De liefde tussen Jo en Liu heeft helaas niet langer standgehouden dan die ene zomervakantie, maar hieruit is wel het modemerk Lui Jo ontstaan, waarmee hij een natuurlijke smaak voor mooie dingen wil overbrengen.

 

De natuurlijke vrouwelijkheid en schoonheid van iedere vrouw; dat is waar Liu Jo voor staat. Dit wordt vertaald in een betaalbare brillencollectie die elegant en stijlvol is, altijd met ruimte voor persoonlijke interpretatie.

 

Nieuwsgierig naar onze stijlvolle en betaalbare Liu Jo brillencollecties? Stap dan gezellig onze winkel in en laat u meenemen in de collecties door een van onze opticiens.

 

Terug naar onze Collectie