Jongen Opticiens & Optometrie logo wit
Stap gezellig binnen in onze winkel!
Vragen? Neem dan contact met ons op.
Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09.00 – 18.00
Woensdag: 09.00 – 18.00
Donderdag: 09.00 – 20.00
Vrijdag: 09.00 – 18.00
Zaterdag: 09.00 – 17.00
Zondag: Gesloten

Volg ons ook op social media!
Prada - Jongen Opticiens & Optometrie
17534
portfolio-item-template-default,single,single-portfolio-item,postid-17534,eltd-core-1.1.2,audrey child-child-ver-1.0.1,audrey-ver-1.6,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-right,eltd-header-divided,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-slide-from-top,eltd-,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,wpb-js-composer js-comp-ver-7.2,vc_responsive,cookies-not-set

Prada

Eigentijds en modern

Prada is een welbekende naam voor modeliefhebbers en ook de Prada brillencollecties zijn natuurlijk zeer modieus. Mario Prada, de oprichter van Prada interesseerde zich in 1913 al voor aparte materialen die hij op zijn wereldreizen tegenkwam: ivoor, schildpadschild, verschillende soorten leer en stenen. Deze ongebruikelijke en innovatieve materialen worden met liefde verwerkt tot accessoires, waaronder de brillen met een avant-gardistisch design die een ingetogen luxe uitstralen.

 

Eigentijds en modern zijn de woorden die Prada als merk het beste omschrijven. Eigentijdse en intellectuele luxe, gecombineerd met een moderne visie en innovatieve benaderingen.

 

Klinkt dit als uw stijl? Kom dan snel langs in onze winkel in Heerlen en ontdek onze Prada brillencollecties!

 

Terug naar onze Collectie