Jongen Opticiens & Optometrie logo wit
Stap gezellig binnen in onze winkel!
Vragen? Neem dan contact met ons op.
Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09.00 – 18.00
Woensdag: 09.00 – 18.00
Donderdag: 09.00 – 20.00
Vrijdag: 09.00 – 18.00
Zaterdag: 09.00 – 17.00
Zondag: Gesloten

Volg ons ook op social media!
Serengeti - Jongen Opticiens & Optometrie
17538
portfolio-item-template-default,single,single-portfolio-item,postid-17538,eltd-core-1.1.2,audrey child-child-ver-1.0.1,audrey-ver-1.6,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-right,eltd-header-divided,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-slide-from-top,eltd-,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,wpb-js-composer js-comp-ver-7.2,vc_responsive

Serengeti

De beste kijkers voor onderweg

Serengeti zonnebrillen zijn stijlvol en bovendien op sterkte verkrijgbaar. Het merk biedt daarnaast ook nog vier verschillende soorten zonneglazen, waarvan hun Drivers glas de bekendste is. Serengeti zonnebrillen staan namelijk al enige tijd bekend als de beste kijkers voor onderweg, oftewel de beste zonnebril voor in de auto. Alle vier de glassoorten zijn verkrijgbaar op sterkte en geven u scherp zicht, waardoor u beter kunt zien. Uiteraard beschermen ze uw ogen ook optimaal tegen Uv-stralen.

 

Met zowel de brillenglazen als de prachtige monturen creëert Serengeti hoogwaardige zonnebrillen van topkwaliteit. Om Serengeti zelf te citeren: “Met een Serengeti zonnebril ziet u de wereld net zo goed als u er zelf uitziet met uw nieuwe Serengeti op.”

 

Wilt u ook veilig én stijlvol de weg op met een Serengeti zonnebril? Kom dan langs bij onze zaak en vraag onze opticiens naar onze Serengeti zonnebrillen.

 

Terug naar onze Collectie