Jongen Opticiens & Optometrie logo wit
Stap gezellig binnen in onze winkel!
Vragen? Neem dan contact met ons op.
Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09.00 – 18.00
Woensdag: 09.00 – 18.00
Donderdag: 09.00 – 20.00
Vrijdag: 09.00 – 18.00
Zaterdag: 09.00 – 17.00
Zondag: Gesloten

Volg ons ook op social media!
Tom Ford Eyewear - Jongen Opticiens & Optometrie
17539
portfolio-item-template-default,single,single-portfolio-item,postid-17539,eltd-core-1.1.2,audrey child-child-ver-1.0.1,audrey-ver-1.6,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-right,eltd-header-divided,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-slide-from-top,eltd-,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,wpb-js-composer js-comp-ver-7.2,vc_responsive,cookies-not-set

Tom Ford Eyewear

Tom Ford Eyewear

Opvallend met een onfeilbaar gevoel voor mode

Dat Tom Ford brillen bijzonder zijn, kan ook niet anders met een creatieve geest als Tom Ford aan de basis. Tom Ford schopte het tot creative director van meerdere modemerken, waaronder Gucci. Tijdens zijn loopbaan wonnen zijn ontwerpen dan ook meerdere prijzen. Luxe op een bescheiden manier, opvallend en uniek tegelijk, maar alles overgoten met een onfeilbaar gevoel voor mode. Met een Tom Ford bril kunt u nooit de mist ingaan!

 

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze high-fashion Tom Ford brillen en zonnebrillen? Kom dan gezellig langs bij Jongen Opticiens & Optometrie in Heerlen. Onze opticien helpt u graag verder!

 

Terug naar onze Collectie