Jongen Opticiens & Optometrie logo wit
Stap gezellig binnen in onze winkel!
Vragen? Neem dan contact met ons op.
Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09.00 – 18.00
Woensdag: 09.00 – 18.00
Donderdag: 09.00 – 20.00
Vrijdag: 09.00 – 18.00
Zaterdag: 09.00 – 17.00
Zondag: Gesloten

Volg ons ook op social media!
Vingino - Jongen Opticiens & Optometrie
17541
portfolio-item-template-default,single,single-portfolio-item,postid-17541,eltd-core-1.1.2,audrey child-child-ver-1.0.1,audrey-ver-1.6,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-right,eltd-header-divided,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-slide-from-top,eltd-,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,wpb-js-composer js-comp-ver-7.2,vc_responsive

Vingino

Eindeloos veel draagplezier voor uw kids

Het bijzondere aan Vingino kinderbrillen is dat deze echt voor alle jongens en meisjes geschikt zijn. Een stoere look, kleurrijk of toch rustig en klassiek? Vingino heeft het allemaal! Met name de felle knalkleuren en monturen met coole printjes zijn niet meer weg te denken uit onze brillencollecties voor kinderen. Daarnaast worden alle kinderbrillen geleverd in een mooie en stevige brillenkoker.

 

Vingino richt zich met hun ruime collectie specifiek op kids en tieners. Want voor uw kind is het nét zo belangrijk om er leuk uit te zien als voor uzelf! De designers achter Vingino kinderbrillen zijn het over één ding unaniem eens: een kind moet de ruimte krijgen om kind te zijn. Met deze gedachtegang zijn de monturen van Vingino dusdanig ontworpen dat ze perfect aansluiten op de wereld van een kind. Denk hierbij aan sterke brillen die wel tegen een stootje kunnen en flexibele monturen die zich aanpassen aan de vorm van het gezicht van uw kind. Kom dus maar op met die buitenspeelsessies!

 

Onze opticiens hebben een zorgvuldig samengestelde collectie Vingino kinderbrillen voor u klaarliggen. Stap gezellig onze winkel binnen of maak een afspraak en laat u verrassen door de Vingino kinderbrillencollectie!

 

Terug naar onze Collectie